dijous, 6 d’agost del 2009

Convocatòria Fons per a la Regularització d'Urbanitzacions

Convocatòria per a l'atorgament de les subvencions previstes en el Fons per a la Regularització d'Urbanitzacions de la nova "Llei de regularització i millora d'urbanitzacions amb dèficit urbanístics". Aquestes subvencions tenen com a objectiu fomentar la formulació i el desenvolupament del Programa d'Adequació de les Urbanitzacions.
Des de fa uns dies ja és vigent el termini per presentació de projectes a la convocatòria per a l'atorgament de les subvencions previstes en el Fons per a la Regularització d'Urbanitzacions de la nova "Llei de regularització i millora d'urbanitzacions amb dèficit urbanístics". Aquestes subvencions tenen com a objectiu fomentar la formulació i el desenvolupament del Programa d'Adequació de les Urbanitzacions. Poden rebre finançament d'aquest Fons, els ajuntaments dels municipis en el terme dels quals estiguin ubicades les urbanitzacions on s'hagin de realitzar les actuacions. En cada convocatòria anual un ajuntament podrà obtenir finançament per una o més d'una urbanització, sector o polígon discontinu que permeti la gestió integrada.
El termini de presentació de les sol·licituds s'inicia a partir de la publicació d'aquesta ordre al DOGC, el 30-7-09, i finalitzarà el dia 9 d'octubre de 2009.
Aquesta pot ser una via per aconseguir posar en marxa la completació de les nostres urbanitzacions. Cal que el nostre ajuntament faci els deures i presenti la seva candidatura o candidatures a aquesta primera convocatòria.
El nostre grup municipal de l'Entesa d'Esquerres - ICV proposarà mocions i farà preguntes en aquest sentit en el proper ple del mes d'agost, però ens pertoca a tots i totes els que vivim a les urbanitzacions exigir al nostre govern municipal que tramiti les sol·licicituds i faci els tràmits necessaris. Us convidem a fer arribar instàncies a l'ajuntament en aquest sentit.

Document copiat i penjat de la Web ICV Sant Cebrià de Vallalta