dimecres, 4 de març del 2009

ICV Sant Cebrià, agraeix a totes les persones presents a l’acte del passat 27 de Febrer en suport al poble Palestí.



Des de ICV Sant Cebrià tornem a demostrar que a més de la tasca que realitzem dins el poble, som una formació conscient del que passa arreu del món. En aquests context, el passat 27 de Febrer varem realitzar un acte en suport al poble Palestí.
El format va ser una xerrada amb dos convidats, en Jamal Lababidi membre de la Comunitat Palestina de la Xarxa d’Enllaç Catalunya-Palestina, i en Raül Romeva, diputat d’ICV al Parlament Europeu, a on el públic assistent va poder participar activament.
El resultat va ser força enriquidor; per una banda, en Jamal ens va apropar a la realitat que es viu a la franja de Gaza amb les seves pròpies vivències, i per l’altra en Raül ens va fer partícips de les dificultats amb que es troba un partit com ICV dins una Europa amb força lligams econòmics i històrics amb l’estat d’Israel.
ICV Sant Cebrià, agraeix a totes les persones presents a l’acte, la seva participació i col•laboració.
Si aquest món en el que vivim deixés de ser tant injust, potser no hauríem de realitzar més actes d’aquest tipus; per desgràcia, no creiem que això estigui aquí a prop, de manera que nosaltres procurarem seguir donant veu a aquestes injustícies.

ICV Sant Cebrià de Vallalta.