dimarts, 30 de setembre del 2008

l'il•legal circuit de Can Mates - Can Matet





El permís donat per l'Ajuntament perquè es facin curses i entrenaments de motos a l'il•legal circuit de Can Mates - Can Matet el propers 5, 6 i 7 de desembre. De res ha servit la nostra instància demanant que no es concedís cap més permís i de poc serveix la seva paraula en el ple extraordinari de juny, en el qual es comprometien públicament a no deixar córrer més motos en el circuit il•legal.


De poc serveix per als nostres governants que el DPTOP de la Generalitat hagi obert un expedient de disciplina urbanística, tampoc en fan cas.


Ni la seva paraula, ni les mocions ni l'expedient obert ni, sobretot, el clam de bona part dels ciutadans exigint el final del motocròs, serveixen a l'Ajuntament. Tornen a permetre les motos, tornen a permetre la il•legalitat.


Cal seguir en peu i no defallir, perquè si ens despistem tindrem més motos ja que la seva paraula, queda demostrat, no val res.

Entesa d'Esquerres - ICV

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Em sap molt greu veure com molta gent sent un odi prejutjat contra l'esport del motocròs. Potser és perquè no han estimat mai cap esport, o per la simple raó de que tenen un punt de vista molt egoista i poc comprensiu respecte les altres persones. No en sóc concient del que ha pogut crear aquest mal ambient, suposo que part d'això és degut a la falta de comprensió i comparació de les coses. No és la mateixa persona, la que passa pels carrers amb una moto, fent molta fressa, a velocitats extremades, posant en perill a les persones i molestant agresivament.És un altre l'esportista de motocròs, que es sacrifica al gimnàs durant la semana, portant una dieta equilibrada, que encontes d'emborratxar-se, pendre drogues, fer fressa i barallar-se a mitja nit, va a dormir aviat per estar en plenes condicions l'andemà.El motocròs és un esport molt noble. Segur que els que volen eliminar la pràctica del motocròs, no han vist com els corredors possem les alfombres per no tacar el terra d'oli i gasolina, com respecten els horaris d'entrenament per no molestar als veïns més propers als circuits, el bon ambient que hi ha entre els pilots, és una cosa envejable en moltes altres aficions.
Potser no són precisament els corredors de motocròs als que inconcientment culpeu. Potser és gent que no sap la serietat que hi ha en els esports, en aquest cas de motor.
Qui ha dit que els circuits de motocròs destrossen el medi ambient? Cal anar a un bon circuit de motocròs, per veure com els propietaris cuiden el terreny, les plantes del voltant, deixant sense rastre de escombraries ni deixalles en tot el recinte.
A tots aquests que encara penseu que el motocròs s'ha d'acabar, només vull que us feu una pregunta:

Si teniu o tinguessiu un fill, preferirieu que fos un esportista de motocròs,o com malauradament és, un de la gran majoria de joves que han acabat amb una adicció a les drogues per no haber tingut prou contacte amb l'esport, desconeguent que això comporta una estabil.litat emocional, una vida saludable, i a una diciplina que ajuda a resoldre la vida cuotidiana.

Penso que caldría donar suport a tots els esportistes, sense tenir mals miraments. Hi ha espai per tothom. Respecteu a tothom. Ajudeu a trobar solucions encontes de lluitar.

Anònim ha dit...

benvolgut Sr. Payet, el seu comentari el dignifica, i estic d'acord amb moltes coses que diu.

Pero el problema es quan les coses es fan il'legalment, i aixó fa que tothom es possi amb contra.

Crec que l'espai avont fan les curses il'legals es un dels pulmons de la zona i que el que tindrie que fer el seu propietari per redivilitzar l'espai, no es un circuit de motocros sino algun projecta ecologic i integrat amb la natura, tirulinas , restaurant de luxe a can mates en lloc de deixarlo que s'ensorri Etc...

voste fixis montmelo el circuit, esta integrat en un poligon industrial, no s'han carregat cap zona forestal de gran interes de la zona.
per aixó mols dels cebrianencs lluitarem per aconseguir lo millor per al poble i els nostres fills.

Anònim ha dit...

Sr. Payet
No sentim odi, molt al contrari, respecte, molt de respecte. No volem motos en aquest indret perquè molesten enormement al nucli habitat que tenen davant mateix del circuit, res tenim en contra de les motos i menys en contra de l'esport. És clar que és digne aquest esport i segur que hi ha pilots com els descriu vostè, també n'hi haurà de no tan respectuosos, segur, com a tot arreu dissortadament. Però a Can Mates no parlem d'això, parlem de què és impossible conviure durant hores o jornades completes amb unes màquines, respectuoses o no, que sembla tan mateix que passin per dintre el teu propi cap. Hores aguantant un soroll infernal en la nostra residència, després d'estar tota una setmana treballant per poder disfrutar de l'entorn en el que vivim quan arriba el merecut descans setmanal. És d'això que parlem quan ens oposem a les motos, no als esportites. A més com diu l'anònim anterior, ara s'està fent de forma il·legal, sense permisos, imposant per la força i sense escoltar-se a ningú.
A Can Mates només hi ha un intransigent i és aquell que no vol escoltar els seus veïns, i imposa per la força el soroll de les màquines, encara que sigui de forma il·legal.

Un veí de Can Xuxa

Anònim ha dit...

[URL=http://www.wallpaperhungama.in/details.php?image_id=13415][IMG]http://www.wallpaperhungama.in/data/thumbnails/117/Minissha Lamba-91.jpg[/IMG][/URL]

[URL=http://www.wallpaperhungama.in/details.php?image_id=13240][IMG]http://www.wallpaperhungama.in/data/thumbnails/117/Minissha Lamba-90.jpg[/IMG][/URL]

[URL=http://www.wallpaperhungama.in/details.php?image_id=13236][IMG]http://www.wallpaperhungama.in/data/thumbnails/117/Minissha Lamba-87.jpg[/IMG][/URL]

[URL=http://www.wallpaperhungama.in/details.php?image_id=13234][IMG]http://www.wallpaperhungama.in/data/thumbnails/117/Minissha Lamba-85.jpg[/IMG][/URL]


[url=http://www.wallpaperhungama.in/cat-Minissha-Lamba-117.htm][b]Minissha Lamba Hot Wallpapers[/b][/url]

Photo gallery at WallpaperHungama.in is dedicated to Minissha Lamba Pictures. Click on the thumbnails on enlarged Minissha Lamba pictures, intimate photographs and snobbish photos. Also constraint out other Pictures Gallery recompense Squeaky grade and Strong Resolution appearance scans, film captures, moving picture promos, wallpapers, hollywood & bollywood pictures, photos of actresses and celebrities