dissabte, 29 de novembre del 2008

Volia felicitar a la Sandra Mares





Volia felicitar a la Sandra Mares
Avui ens hem quedat impressionats a l’Església de Sant Cebrià de Vallalta, perquè hem pogut escoltar a la Sandra Mares , una noia mexicana cantautora que viu al poble .
una trentena de persones hem pogut gaudi de la seva veu acompanyada per una guitarra, i hem pogut gaudi de la acústica impressionat que te l’església , sempre es un plaer.
Es una llàstima que en el nostre poble quan es fa un acte amb cara i ulls nomes vinguin una trentena de persones, alguna cosa deu fallar.......
Sandra Mares un altre cop,Felicitats una gran actuació
Àngel Mondéjar

3 comentaris:

Verd i roig ha dit...

tenim més debats oberts i nous al nostre blog...salutacions!

Àngel 'Soulbizarre' ha dit...

Que encara no ens adonem de manera col·lectiva de que el matrix mostra les seves debilitats, no ens ha d'eximir de fer l'esforç creatiu de demostrar-ho. La societat virtual d'occident ha viscut unes decades d'autoplagi. S'han difuminat els antagonismes a força de creure que el circ social que transmutava la classe treballadora en classe rampant, anava fent la seva peculiar festa. El catacrack financer retorna les coses al seu lloc amb la cruesa del negre sobre blanc. Els que abominaven de l'anticapitalisme ara s'apunten al discurs de la fallida del sistema i tothom reconeix -amb diverses versions contraposades- que la cosa ha petat. La socialdemocràcia, empresa partidista "rebenta revoltes", s'apunta al pim-pam-pum antineoliberal i, al mateix, temps, a la refundació capitalista sarkoziana via G2o. La dreta tanca files amb el doble discurs de "més del mateix" i més populisme nacionalista (la gallina dels "vots" d'or). Les esquerres noves i velles que han fet -de bona fe en molts casos- opcions de governamentalitat sota hegemonies socialdemòcrates, ara viuen (vivim) el debat incert sobre la conveniència (o no) de seguir aquesta pista subalterna. El que es reinventa i reviu és el sistema capitalista com a sistema global integrat de (in)civilització. Les esquerres pioneres -de quan encara ni tant sols s'emprava aquesta denominació- plantejaven la seva condició i identitat en funció del sistema que volien canviar. No cal fer el relat de les multiples manifestacions del que ha estat -amb grandeses i misèries- el paper del "ser d'esquerres" al llarg de la història. Vist amb perspectiva històrica, els anys de la deriva socialdemòcrata han estat (esperem-ho!) un illot enmig de l'oceà. Avui, just quan la complexitat de la societat de classes es redimensiona en clau de "crisi", convoquem l'espectre. Agitem els corrents del fil roig. Emplacem-nos, doncs, a refer la xarxa, a proclamar que el nostre programa no és altre que el nostre combat. Combat anticapitalista.

Com exclamava el professor de literatura portuguesa Basilio Losada, en una memorable conferència sobre Eça de Queiros al CCCB: "Ser de izquierdas es luchar contra el sistema capitalista y lo demás son pamplinas".

Anònim ha dit...

Muchas felicidades por tan buena presentación. Mucho talento y una magnifica voz en un lugar mágico.
Felicidades nuevamente!
Arturo M.